Boven Water

Je thuishaven in verrassend Amsterdam

Slapen boven Amsterdams water

Studio

Deze sfeervolle studio in Amsterdam Oost staat op palen boven water naast onze woonboot. Word wakker met vrolijk gekwaak van eenden en gespetter van meerkoeten.

Van alle gemakken voorzien

Boven Water is geschikt voor twee personen en is recent helemaal opgeknapt. Natuurlijk begint je dag met een heerlijk knapperig vers ontbijt. Er is een ijskast, douche, w.c. en ruimte voor koffers en jassen. Wifi is aanwezig en er zijn twee fietsen te huur. Met vragen kan je altijd terecht bij mij, als local help ik je graag. Boven Water is een relaxte plek om bij te komen van een intense dag Amsterdam.

Rustig gelegen en zo in het centrum

De studio ligt in een hippe opkomende buurt. Op een paar minuten lopen vind je een verscheidenheid aan restaurants, koffiebars, cafés, winkels en een park.

In minder dan een kwartier ben je in het bruisende centrum van Amsterdam. Bus en tramhaltes zijn om de hoek. Vanuit de studio kunnen ook makkelijk fietstochten en trips in de omgeving worden gemaakt. Zoals naar de dorpjes aan het IJsselmeer of de Zaanse Schans.

Prijzen en reserveren

De prijs per nacht is inclusief vers ontbijt, service, schoonmaak, toeristenbelasting en b.t.w.

  • November - maart € 95
  • Maart - oktober € 110

Bij feestdagen en evenementen kan er een toeslag zijn. Zonder ontbijt kan ik een korting geven van € 4 p.p. per nacht. Mail graag even voor details.

Voor beschikbaarheid, reserveringsaanvragen of meer informatie klik op de kalender. Of neem contact op met Dirk Drijver +31 (0)6 49750661.