Boven Water

Je thuishaven in verrassend Amsterdam

Vlak bij Centrum, hip en relaxed

Op een smal eiland tussen de Indische buurt en het Oostelijk havengebied vind je een mooie mix van oude bedrijfsgebouwen en woonboten. Op de kop van het eiland staat Nederlands grootste houten windmolen met de befaamde Brouwerij het IJ.

De ligging biedt het beste van drie werelden

In een kwartier ben je bij het bruisende centrum van Amsterdam met al haar musea, restaurants, theaters, winkels, markten, evenementen en meer.

Op loopstand is de Indische Buurt; een opkomende trendy wijk. Hier vind je een mengelmoes van culturen. Dit wordt weerspiegeld in de verschillende restaurants, barretjes, en winkels. Vlakbij is Brouwerij het IJ, de beroemde Dappermarkt en bioscoop Studio K. Dierentuin Artis en het Flevopark liggen om de hoek. In het pakt ligt een gezellige distilleerderij en proeverij  aan het water. Zomers is er ook een openluchtzwembad.

Vanuit Boven Water ben je zo bij het IJsselmeer. Je kan makkelijk fietstochten maken door de polder en langs de pittoreske dorpjes in de omgeving zoals b.v. Durgerdam en Broek in Waterland.

Centraal Station Amsterdam

Het Centraal Station is op ongeveer vier km afstand. Stadsbus 22 (halte Veelaan) is een snelle verbinding in minder dan een kwartier. Station Amsterdam Muiderpoort is het dichtstbijzijnde treinstation.

Openbaar vervoer: Op loopafstand zijn diverse bus- en tramhaltes van waar je makkelijk de stad kunt bereizen. De bus/tramhalte Javaplein is ook vlakbij. Meer info vind je via www.9292.nl/

Parkeren: Op het Zeeburgerpad is voldoende parkeerplek, een dagkaart kost € 17,20. Een goed alternatief is de P+R Zeeburg. Daar kun je parkeren voor € 1-8 per 24 uur en ontvang je dan bovendien gratis tram/metro kaartjes voor een rit naar het centrum. Afhankelijk van het tijdstip kan je daar opgehaald worden.